Vi på Ramudden använder cookies på vår hemsida. Genom att använda och besöka vår webplats accepterar du att cookies används. Läs mer
0

Våra utbildningar

Rätt utbildning och rätt kompetens är en förutsättning för att få utföra arbete på och längs våra vägar. Arbete på väg är ett särskilt riskfyllt och ansvarsfullt arbete där du behöver rätt förutsättningar för att kunna förutse och undvika de risker som finns i din arbetsmiljö.

Information ang Corona

Vi följer FHM:s rekommendationer vilket gör att vi i nuläget genomför våra utbildningar som planerat. Vi förstår dock att det kan finnas funderingar rörande eventuellt deltagande och därmed tar vi inte ut någon avgift för ombokningar till senare utbildningstillfällen.

I övrigt så agerar vi aktivt inom hela Ramudden för att minimera risken för smittspridning.
Det innebär bland annat att man kontinuerligt tvättar händerna och vid minsta sjukdomssymptom så går man ej till arbetsplatsen.

Vi ber därmed den som har förkylningssymptom eller har besökt ett riskområde att inte delta vid eventuellt utbildningstillfälle utan bokar om.

 

Nyhet! Nu kan vi erbjuda lärarledda onlineutbildningar i APV i realtid.

Utbildningarna genomförs via verktyget zoom meetings. Bokning kan än så länge endast ske via telefon eller mail (befintliga utbildningar som bokas i vårt webbaserade bokningssytem är endast fysiska kurser)

Kontakta oss på 010-303 51 40 eller utbildning@ramudden.se