Möt våra medarbetare

Arbeta hos oss

Just nu söker vi fler kollegor till många olika orter i Sverige. Läs mer och ansök på länken.

Lediga tjänster

Våra medarbetare är vår största tillgång

Inom Ramudden finns det många olika yrken inom flera skiftande områden. Här får du möta några av våra medarbetare och höra mer om deras yrkesroller och hur deras vardag ute på depåerna kan se ut.
Varje företag har sin historia. Vår börjar som ett enmansföretag 2005 av grundaren Hans-Olov Blom i ett garage i Valbo. Hans-Olov sköt en stor älgtjur på en plats i Hälsingland, närmare bestämt Ramudden, som fick ge namnet till vårt företag.
 
Med en bil och släpvagn startade verksamheten med att hyra ut trafikanordningar till de som arbetar på vägarna. Behovet av säkerhetsanordningar på bygg- och vägarbetsplatser var stort. Vi växte fort i Sverige och blev snabbt en ledande leverantör av säkerhetsanordningar.
 
Efter fyra år tog vi steget utomlands och öppnade upp i Norge följt av Finland och Estland. År 2018 förvärvades Chevron och deras dotterbolag HRS i England. Vår resa tog oss även över Atlanten och vi etablerade oss 2021 i Nordamerika.
 
Sen 2020 ingår vi i Work Zone Safety Group (WZS Group), världens största bolag inom arbetsplatssäkerhet för kritisk infrastruktur i trafikerade miljöer. I februari 2023 ändrades bolagsnamnet till Ramudden Global - Tillsammans jobbar vi med det viktigaste som finns - säkerhet.
 
Hör några av våra medarebetare berätta mer:
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Intresserad av att jobba hos oss?

Se lediga tjänster