Jobb och karriär

Arbeta hos oss

Just nu söker vi fler kollegor till många olika orter i Sverige. Läs mer och ansök på länken

Lediga tjänster

Välkommen till Ramudden

Våra medarbetare är vår största tillgång.
Som vår nya kollega kan du se fram emot ett framåtblickande företag med stor entreprenörsanda, en stark sammanhållning och en stabil arbetsplats. Vi vet att alla duktiga medarbetare är Ramuddens största tillgång. Därför satsar vi extra mycket på kompetensutveckling och fortbildning av alla i personalen.
Vår starka företagskultur kallar vi Ramudden-andan. Den innebär att vi alltid har kundens bästa framför ögonen, sätter våra medarbetares säkerhet och hälsa främst och att vi strävar efter att vara bäst på det vi gör. För oss är det viktigt att skapa en god sammanhållning där alla trivs och är med och bidrar varje dag.
 

Vårt syfte

Vi jobbar för att alla ska komma hem oskadda varje dag. Det gäller de som jobbar på arbetsplatsen, de som måste passera förbi och oss själva.
 

Våra kärnvärden - Nära, drivna och omtänksamma.

Vi jobbar nära våra kunder och är lyhörda för deras behov. Vi är drivna i vårt jobb och hittar nya smarta lösningar som bidrar till vår ledande ställning i branschen. Vi är omtänksamma och personliga i samarbetet med våra kunder.

Möt våra medarbetare

Inom Ramudden finns det många olika yrken inom flera skiftande områden. Här får du möta några av våra medarbetare och höra mer om deras yrkesroller och hur deras vardag ute på depåerna kan se ut.

Se mer här

Intresserad av att jobba hos oss?

Ramudden erbjuder en stabil arbetsplats i ett framåtblickande företag med stark sammanhållning och stor entreprenörsanda.

Se lediga tjänster