Vi på Ramudden använder cookies på vår hemsida. Genom att använda och besöka vår webplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Att verka i positiva sammanhang

En del av vår strategi, handlar om att vara aktiv i det lokala samhället och verka i positiva sammanhang.

Bortom företagets väggar

Bara i Sverige stöttar vi ett 100-tal olika initiativ genom sponsring och engagemang, både lokalt och nationellt.
Svenska hjältar - ett samarbete som känns extra bra i hjärtat är det vi har med Svenska hjältar i kategorin "Årets skyddsängel". Här riktas strålkastarljuset mot viktiga frågor som civilkurage och mod och att agera för att hjälpa sina medmänniskor – såväl i det stora som i det lilla.
 
catwalk.png

Catwalk & Glada Hudik Teatern - Vad har en teatergrupp med skådelspelare med funktionsvariationer gemensamt med ett företag som Ramudden? Rätt mycket faktiskt. Den röda tråden stavas viljan att se, uppmuntra och tro på varje individ. Dessutom delar vi övertygelsen om att ett samhälle som tillåter och tillvaratar varandras olikheter också blir mer produktivt.

vasaloppet.png

Stafettvasan - 
Inför säsongen 2020 gick Ramudden in som värd för Stafettvasan, det populära skidloppet där ett femmannalag delar på den klassiska sträckan mellan Sälen och Mora. Vi har i och med detta samarbete skapat en unik plattform att synkronisera vår interna friskvårdssatsning, Passion for Health, med vårt eget skidteam, våra kunder och våra anställda. Vasaloppet är ett genuint varumärke som är grundat i värderingar som väl stämmer överens med de vi har på Ramudden.

blodomloppet 2021-2.jpg

Blodomloppet - 
Vi är stolt partner till den ideella föreningen Blodomloppet. Blodomloppet står för blodgivning, hälsa och gemenskap vilket även är tre viktiga delar för oss på Ramudden. Framför allt vill vi uppmärksamma blodgivningen men även kunna vara med och bidra till "säkra lopp" i och med distansloppens uppkomst. Våra medarbetare får även lämna blod under arbetstid.

skiteam.png

Team Ramudden - Tillsammans med Lina Korsgren bildades 2018 vårt eget långloppsteam: Team Ramudden Ski. En satsning där unga talanger ska få möjligheten att utvecklas till framtida Vasaloppssegrare och segrarinnor. Förutom satsningen på nästa generations skidåkare är teamet även en del av vår interna friskvårdssatsning Passion For Health.

daniel-reden.png

Daniel Redén
- Liksom Ramuddens Ski Teamsatsning är även samarbetet med Daniel Redén uppbyggt runt- och för ungdomar. En satsning som även harmoniserar med Svensk Travsports strategiarbete "Pegasus" som fokuserar på just ungdomar och bredd. I Daniel Redén har vi en tränare som vilar på liknande värdegrund som vi gör, som brinner för sin sport och som vill göra skillnad.
 


barncancerfonden2021 (1).png

Barncancerfonden
- Barn och cancer hör inte ihop. Vi är stolta över att stötta Barncancerfonden och deras livsviktiga arbete och inför varje jul bidrar vi med en gåva. Se diplom