Vi på Ramudden använder cookies på vår hemsida. Genom att använda och besöka vår webplats accepterar du att cookies används. Läs mer
0

Bortom företagsväggarna

För Ramudden är det viktigt att bidra till ett hållbart samhälle även utanför avspärrningarna och de trafikerade miljöerna. Bara i Sverige stöttar vi ett 100-tal olika initiativ genom sponsring och engagemang, både lokalt och nationellt.

En del av Ramuddens strategi, handlar om att vara aktiv i det lokala samhället och verka i positiva sammanhang. Nationellt har vi valt att stötta och vara delaktiga i bland annat:

svenska hjaltar.png

Svenska hjältar

Från och med 2021 är Ramudden är tillbaka som partner i Svenska hjältar med kategorin Årets skyddsängel. Här riktas strålkastarljuset mot viktiga frågor som civilkurage och mod och att agera för att hjälpa sina medmänniskor – såväl i det stora som i det lilla. Ett samarbete som känns extra bra i hjärtat! 

> Läs pressmeddelande
> svenskahjaltar.secatwalk.png

Glada Hudikteatern - Filmen Catwalk

Vad har en teatergrupp med funktionsnedsatta skådespelare från Hudiksvall gemensamt med ett företag som Ramudden? Rätt mycket faktiskt. Den röda tråden stavas viljan att se, uppmuntra och tro på varje individ. Dessutom delar organisationerna övertygelsen om att ett samhälle som tillåter och tillvaratar olikheter också blir mer produktivt.

> Läs mer om samarbetet
> gladahudik.se
> Catwalk - gladahudik.sevasaloppet.png

Stafettvasan

Inför säsongen 2020 gick Ramudden in som värd för Stafettvasan, det populära skidloppet där ett femmannalag delar på den klassiska sträckan mellan Sälen och Mora. Vi har i och med detta samarbete skapat en unik plattform att synkronisera vår interna friskvårdssatsning, Passion for Health, med vårt eget Ramudden skidteam, våra kunder och våra anställda. Vasaloppet är ett genuint varumärke som är grundat i värderingar som väl stämmer överens med de vi har på Ramudden.

> Läs tidigare pressmeddelande "Ramudden värd för populära Stafettvasan"
> vasaloppet.seblodomloppet 2021-2.jpg

Blodomloppet

Ramudden är stolt partner till den ideella föreningen Blodomloppet. Blodomloppet står för blodgivning, hälsa och gemenskap vilket även är tre viktiga delar för oss på Ramudden. Framför allt vill vi uppmärksamma blodgivningen men även kunna vara med och bidra till "säkra lopp" i och med distansloppens uppkomst. Våra medarbetare får även lämna blod under arbetstid. 

> Läs pressmeddelande
> blodomloppet.seskiteam.png

Team Ramudden Ski

Tillsammans med Lina Korsgren bildades 2018 vårt eget långloppsteam: Team Ramudden Ski. En satsning där unga talanger ska få möjligheten att utvecklas till framtida Vasaloppssegrare och segrarinnor. Förutom satsningen på nästa generations skidåkare är teamet även en del av vår interna friskvårdssatsning Passion For Health.

> Läs pressmeddelande
> Team Ramudden på Facebook
> Team Ramudden på Instagramdaniel-reden.png

Daniel Redén

Liksom Ramuddens Ski Teamsatsning är även samarbetet med Daniel Redén uppbyggt runt- och för ungdomar. En satsning som även harmoniserar med Svensk Travsports strategiarbete "Pegasus" som under 2020-21 kommer fokusera på just ungdomar och bredd. I Daniel Redén har vi en tränare som vilar på liknande värdegrund som vi gör, som brinner för sin sport och som vill göra skillnad.

> Läs tidigare pressmeddelande: "Daniel Redén och Ramudden i unik ungdomssatsning"framsteget.png

Framsteget

Framsteget är Sandvikens IFs bidrag till ett bättre samhälle, där färre människor hamnar i utanförskap. Framstegets grundstenar handlar om meningsfull fritid, integration, arbetsmarknad och hälsa. Vi på Ramudden delar deras värderingar om socialt ansvarstagande och samhällsengagemang och därför är vi med och stöttar deras arbete.

> Framsteget
> Sandvikens IFrapatac-logo.png

Rapatac

Rapatacs verksamhet bygger på samverkan – tillsammans är vi starka och tillsammans kan vi skapa ett levande samhälle för våra barn och unga. På Ramudden vill vi samverka med dem som delar samma värderingar som vi gör. Därför stöttar vi Rapatac i deras viktiga arbete med att ge barn goda förutsättningar till en trygg och meningsfull uppväxt.

> rapatac.se


barncancerfonden.png

Barncancerfonden

Barn och cancer hör inte ihop. Vi är stolta över att stötta Barncancerfonden och deras livsviktiga arbete och inför varje jul bidrar vi med en gåva.
> Diplom
> Barncancerfonden - var med och bidra