Vi på Ramudden använder cookies på vår hemsida. Genom att använda och besöka vår webplats accepterar du att cookies används. Läs mer
0

Hållbarhet

Det handlar om människoliv. Varje dag är tusentals gator och vägar helt eller delvis avstängda för underhåll, nybyggnation eller för att en olycka har inträffat. Varje sådan trafikavstängning kan utgöra en fara. Samma sak gäller runt byggarbetsplatser.

I vår service ingår bland annat att utforma, utrusta och bemanna avstängningarna så att de klarar både arbetsmiljö- och trafiksäkerhetskraven. Lika viktigt är att säkra framkomligheten runt arbetsplatserna. På så sätt kan kunderna tryggt fokusera på sin kärnverksamhet – att reparera, underhålla och bygga nytt. Vår mission är att "Alla har rätt till en säker arbetsplats"

> Läs även: För Ramudden är det viktigt att bidra till ett hållbart samhälle även utanför avspärrningarna och de trafikerade miljöerna.Ramudden Sverige är sen januari 2020 certifierad enligt ISO 14001 (miljö), ISO 9001 (kvalitet) samt ISO 45001 (arbetsmiljö).

 
ramudden3.jpg