Vi på Ramudden använder cookies på vår hemsida. Genom att använda och besöka vår webplats accepterar du att cookies används. Läs mer
0

Servicetekniker

Jan-Ivar Andersson, Servicetekniker Luleå

- Jag heter Jan-Ivar Andersson och är Servicetekniker. Jag har jobbat som tekniker och reparatör hela mitt yrkesliv. Mestadels med fordon som  truckar, hjullastare, grävmaskiner med mera men sen tre år tillbaka jobbar jag som servicetekniker här på Ramudden.
Min vardag består av att reparerar, serva och se över våra maskiner och fordon, till exempel TMA-bilar, tjältinare, trafikljus och annan teknisk utrustning vi använder i vår verksamhet.

jan-ivar_img.jpg

- Som servicetekniker krävs teknisk kunskap, både mekaniskt och elektriskt, samt förmåga att arbeta självständigt. Jag får själv lägga upp och planera min arbetsdag efter eget huvud, bara problemen blir lösta och verksamheten kan rulla på. För mig är just "den biten" själva tjusningen med jobbet, att efter fyrtio år i branschen fortfarande kunna stöta på nya tekniska problem att utmanas i.

Vi är nära, kunniga och flexibla och vi löser våra kunders problem


- Viljan till problemlösning tycker jag även går som en röd tråd genom hela företaget. Vi är nära, kunniga och flexibla och vi löser våra kunders problem, dag som natt och ibland med kort varsel. Vi kallar det Ramuddenandan – att sätta kunden i fokus och vara bäst på det vi gör!

I min roll har jag dessutom förmånen att få träffa många trevliga människor då jag reser en del. Jag bor och utgår från Luleå och mitt primära arbetsområde är Norr- och Västerbotten. Men det händer även att jag supportar övriga depåer i Sverige och ibland blir det även resor till både Norge och Finland.

Jag trivs jättebra på Ramudden och den kreativitet som finns här kommer säkert generera många nya produkter och lösningar framöver som vi servicetekniker sen får sätta tänderna i.

 

> Tillbaka till "Att arbeta på Ramudden"