Vi på Ramudden använder cookies på vår hemsida. Genom att använda och besöka vår webplats accepterar du att cookies används. Läs mer
0

Regionchef

Marcus Berglund, Regionchef Nord

- Jag heter Marcus Berglund och jobbar som Regionchef i region Nord. Innan jag kom till Ramudden arbetade jag som konsult med uppdragsledning och byggledning inom väg och järnväg. Ramudden kände jag väl till genom att jag under åren anlitat dem i en rad olika projekt, så när detta tillfälle dök upp 2018, fanns ingen tvekan.

marcus_img.jpg

- Min roll som regionchef är att vara ett dagligt stöd och bollplank för depåcheferna och de kundansvariga säljarna i regionen. Det innebär att jag har förmånen att få vara med både i depåernas vardag och träffa kunder, men även jobba strategiskt med att utveckla depåerna och medarbetarna. Jag stöttar även upp i frågor som rör t.ex. kvalitet och arbetsmiljö, ekonomi, utbildning, rekrytering med mera. Självklart kan man inte vara specialist inom alla områden men inom Ramudden har vi ett antal centrala funktioner som t.ex.  Sourcing & Supply, HR, KAM m.fl som supportar hela organisationen.
Jag har även en tät kontakt med övriga fem regionchefer som jag kan dela erfarenheter med, och ta lärdomar av.
Region nord är den största regionen både geografisk och till antal depåer så för tillfället har jag personalansvar för åtta depåchefer och tre säljare.

- Det roligaste i mitt jobb är den stora variationen och att det händer så mycket hela tiden, att se hur vi kan utveckla och göra saker bättre och smartare och att se depåer och medarbetarna lyckas tillsammans!

Ramudden är ett häftigt företag där man bara ser möjligheter och det finns hela tiden ett driv framåt! Högst upp på agenda ligger alltid hög servicegrad gentemot kunderna samt ett högt säkerhetstänk i allt vi gör. Vi har även en fantastisk personalpolitik som svetsar samman medarbetarna på depåerna och är grundbulten för att vi ska kunna leverera det vi gör.

 

> Tillbaka till "Att arbeta på Ramudden"