Vi på Ramudden använder cookies på vår hemsida. Genom att använda och besöka vår webplats accepterar du att cookies används. Läs mer
0

Kundmottagare

Anna Jigholm, Kundmottagare Norrköping

- Jag heter Anna Jigholm och har arbetat på Ramudden sen 2018. Mig träffar du i kundmottagningen på vår depå i Norrköping där jag och mina kollegor ser till att kunden får det som krävs för att jobba säkert i trafikerade miljöer. Jag hjälper även till med planering av jobb, bokning av kranbilar, tryckning av skyltar, fakturering med mera.
Charmen med att jobba på en liten depå är just variationen, ingen dag är den andra lik och man får helt enkelt stötta upp där det behövs.

anna_img1.jpg

Ramudden är ett drivande företag och det är lätt att ryckas med i drivet

- När jag började på Ramudden var den här branschen ett oskrivet blad för mig, men jag har inte ångrat mitt val en sekund! Ramudden är ett drivande företag och det är lätt att ryckas med i drivet. Men något vi aldrig tummar på är ”kunden i fokus” och att vi alltid sätter säkerheten främst. Är det något man funderar över eller behöver hjälp med finns kunskap bara ett samtal bort – alltid helt prestigelöst. Det är vad vi kallar Ramudden-andan.

> Tillbaka till "Att arbeta på Ramudden"