Vi på Ramudden använder cookies på vår hemsida. Genom att använda och besöka vår webplats accepterar du att cookies används. Läs mer
0

Kundansvarig

Adam Andersson, Kundansvarig Uppsala

- Jag började på Ramudden 2013. Då hade jag precis tagit studenten och visste inte riktigt vad jag ville göra men kom i kontakt med Ramudden via min pappa som arbetade åt en av våra underleverantörer. Så jag började som Trafikvakt och efter ett tag hoppade jag även in på depån. Redan från start kände jag att jag kommit rätt och efter drygt ett år började jag rita TA-planer. Det fortsatta jag med i fyra år innan jag fick chansen att vara med i den nya organisationen med kundansvariga.

adam_img1.jpg

- Just nu är vi tio personers som jobbar som Kundansvariga och mitt geografiska område är Uppsala län. Som kundansvarig är jag oftast med redan i projektstadier och sköter första behovsavstämningen, avstämningsmöten under projektet/projekten, samt uppföljningsmöten då projektet är avslutat. Allt detta för att säkerställa att vi levererar enligt kundens önskemål. Däremellan är det offerter som ska tas fram, presentationer ska hållas och en hel del telefonsamtal.

Det roligaste med mitt jobb är så klart att få hjälpa kunden med deras utmaningar inom arbetsplatssäkerhet. Det har varit väldigt kul att ha fått vara med på Ramuddens resa med att sprida kunskap och höja standarden inom området. Sedan är det väldigt inspirerande att dagligen få träffa mycket människor med kompetens inom olika områden, både kollegor och kunder, vilket gör att man får lära sig något nytt varje dag.

På Ramudden har vi en enorm lagkänsla och alla är införstådda med sina roller och drar åt samma håll.

- Som anställd på Ramudden har jag verkligen fått chansen att utvecklas i olika roller och jag har alltid haft bra chefer som har trott på mig och stöttat mig, både i arbetet och privat. På Ramudden har vi en enorm lagkänsla och alla är införstådda med sina roller och drar åt samma håll.
Jag är även imponerad av att vi lyckats hålla fötterna på jorden trots att vi vuxit ganska snabbt med åren. Korta beslutsvägar och en bra intern struktur ger flyt i vardagen för oss ute på fältet. Lagidrott när den är som bäst helt enkelt! 

> Tillbaka till "Att arbeta på Ramudden"