Vi på Ramudden använder cookies på vår hemsida. Genom att använda och besöka vår webplats accepterar du att cookies används. Läs mer
0

Depåchef

Sara Aarbye 32 år, Depåchef Helsingborg

- Min resa på Ramudden började som arbetsledare 2014. Jag var både ute på fältet och på depån och fick testa på de flesta arbetsuppgifter. Bland annat har jag varit flaggvakt, kört TMA, jobbat som kundmottagare och ritat TA-planer. Dessa år gav mig en bra förståelse för hela företaget och när jag för fyra år sen fick frågan om att bli depåchef, kände jag mig 100% redo. Sen har jag sakta men säkert fått bygga upp vår depå i Helsingborg till där vi är idag, ett härligt team på åtta personer.

sara_img1.jpg

- Som depåchef är ingen dag den andra lik men det viktigaste jag gör varje dag när jag kommer till jobbet, är att hälla upp en kopp kaffe tillsammans med mina kollegor och checka av hur läget är med dem. Då vet man ungefär hur vi tillsammans startar dagen till det bästa. För en stor del i mitt arbete handla om att coacha och leda min personal. Jag brinner för personlig utveckling och att få möjligheten att påverka andra positivt, att våga utmana mig själv och andra och ta fram det bästa. Jag ser gärna möjligheter istället för omöjligheter vilket även genomsyrar hela kulturen på Ramudden. Bra ledarskap är länken till att få ihop teamet, få kunderna att trivas och att göra sunda affärer. För utan kunder inget Ramudden. Så en stor del av mitt jobb handlar om att stötta våra kunder i att skapa säkra arbetsplatser, ta hand om de befintliga vi har men även att hitta nya.

Eftersom vi är en relativt liten depå hoppar jag även in där det för dagen krävs, till exempel textar skyltar, packar ordrar, lastar/lossar och sköter administrativa sysslor. Alla hjälps åt, alla behövs och alla är lika viktiga.

Det roligaste med mitt jobb är helheten av allt - jag får varje dag möjligheten att bemöta kundernas behov till en säker och trygg arbetsplats samtidigt som jag leder min personal mot våra gemensamma mål.


- Ramudden som arbetsgivare präglas av en go entreprenörsanda och det ges stora möjligheter till utveckling. Arbetsmiljöfrågor som bidrar till en tryggare och säkrare arbetsplats står alltid högst upp på agendan, man tror på individen och ger stort eget ansvar och det finns bra förebilder och kollegor med olika erfarenheter att ta hjälp av. Vi har även ett generöst friskvårdsprogram i Passion For Health. Jag tycker Ramudden har en fantastisk personalpolitik och där vår Ramudden-anda är vår styrka!

> Tillbaka till "Att arbeta på Ramudden"