Vi på Ramudden använder cookies på vår hemsida. Genom att använda och besöka vår webplats accepterar du att cookies används. Läs mer
0

Arbetsledare

Pia Eriksson 40 år, Arbetsledare Östersund

-Jag heter Pia Eriksson, är 40 år och jobbar som arbetsledare i Östersund. Jag jobbade i branschen även innan jag kom till Ramudden fast på ett företag i Stockholmsområdet. Jag körde TMA- och lotsbil, skyltade vid olika typer av vägarbeten, stod vakt m.m. Ett jobb jag trivdes jättebra med, men med rötterna i Östersund längtade jag hem och kom då i kontakt med Ramudden.

pia_img.jpg

Som arbetsledare på Ramudden är det mitt ansvar att se till att det varje dag (och natt) finns personal ute på plats på våra etableringar och även inne på vår depå. Jag tar emot beställningar och ordrar, servar kunder, ja helt enkelt ser till att allt flyter på med personal, material och bilar. Jag gillar att planera och strukturera upp och det är oerhört stimulerande att tillsammans kunna lösa viktiga och ibland lite kluriga uppgifter åt våra kunder. De ska känna att hos oss får de god service och gott kunnande.

På Ramudden hör vi ihop och den tryggheten känner våra kunder av! Vi kallar det Ramudden-andan.


- Ramudden står för viktiga frågor, både för kunder och vårt sätt att arbeta med personal. Som arbetsledare har jag självklart genomfört alla stegkurser i ”Arbete på Väg” och har även lastbilskörkort med ADR-utbildning. Det tillsammans med den erfarenheten jag fick med mig från att själv var ute på vägen gör mig trygg i mitt jobb. Inom Ramudden finns stor kunskap och kompetent personal så skulle man ändå köra fast finns det alltid något ”proffs” inom just det området att fråga.

- Det roligaste i min roll är kundkontakten, alla kollegor samt att få se vår depå utvecklas. Jag tycker det är superintressant att se företaget växa så snabbt men ändå ha kvar den höga kvalitén på service.

 

> Tillbaka till "Att arbeta på Ramudden"