Vi på Ramudden använder cookies på vår hemsida. Genom att använda och besöka vår webplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Nyhet

Vasaloppssegrare och Ramudden bildar långlopps team

Vasaloppssegrarinnan, Lina Korsgren, kommer i Visma Ski Classics, representera långloppsteamet Team Ramudden. Teamet är en satsning från Ramudden tillsammans med Korsgren, för att ge förutsättningar för nästa generations skidåkare att växa fram.

Vintersäsongen närmar sig med stormsteg och det är bara någon månad kvar till Visma Ski Classics drar igång med första deltävling i Livigno, Italien. Korsgren har tillsammans med Ramudden skapat en satsning där unga talanger ska få möjligheten att utvecklas till framtida Vasaloppssegrare och segrarinnor.
 
- Ett långloppsteam med unga talanger, tjejer och killar, som inom något år kan stå som segrare i Vasaloppet har jag jobbat för att skapa, sedan jag själv startade min egna teamsatsning för ett år sedan, säger Lina. Tillsammans med Ramudden kommer vi genomföra det!
 
Förutom satsningen på nästa generations skidåkare så kommer Team Ramudden vara en del av företagets friskvårdssatsning Passion For Health och en plattform för Ramudden att få prata om det de anser är allra viktigast, arbetsplatssäkerhet.
 
- Jag brinner för att skapa säkra arbetsplatser, och arbetsplatser som bidrar positivt till anställdas hälsa. Det är det Ramudden står för, och det vill jag tala om, säger grundaren och VD Hans-Olov Blom.