Vi på Ramudden använder cookies på vår hemsida. Genom att använda och besöka vår webplats accepterar du att cookies används. Läs mer
0

Trafikbalken - ny produkt

Ramudden arbetar fortlöpande med att minska antalet arbetsplatsolyckor och kan nu, i nära samarbete med en tillverkare, presentera ytterligare en ny Work Zone Safetyprodukt: Trafikbalken

Trafikbalk-barriären är en unik produkt som med sin genialiska och patenterade koppling gör att personer som vistas i tuffa arbetsmiljöer minskar risken att utsätta sig själv och andra för olyckor då montaget med sammankopplingen kan ske från maskin eller kran.

Trafikbalk-barriären är även framtagen för att skydda gående och cyklister som passerar i närheten av pågående arbeten som kräver skydd för att förebygga olyckor.

Med ett antal tillbehör och smarta lösningar i form av nät är även produkten skapad för att hålla högsta klass utifrån dom krav som flera kommuner och städer ställer på produkter för skydd av gång- och cykeltrafikanter i utsatta stadsmiljöer.

Snabbfakta:

  • Patenterade koppling gör att personer som vistas i tuffa arbetsmiljöer minskar risken att utsätta sig själv och andra för olyckor då montaget med sammankopplingen kan ske från maskin eller kran.
  • Fysiskt testad i två olika krockprov. Dels enligt EN1317-standard Klass T1
    och dels i ett s.k. ”lågfartstest” i 30 km/h för tänkt stadsmiljö.
  • Med smarta tillbehör förvandlas produkten snabbt till säker produkt för gång- och cykeltrafikanter.
  • Finns i kortare längd för att klara behoven i trånga utrymmen och snäva vinklar.
  • Klarar höjdskillnader upp till 6 grader eller 320 mm.
  • Har ökade mått i både höjd och bredd jämfört med den ”gamla” TA-balken.
  • Behövs inte förankras/spikas.


> Ladda ned produktinfo
> Kontakta vår säljorganisation för vidare information