Vi på Ramudden använder cookies på vår hemsida. Genom att använda och besöka vår webplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Nyhet

Ramudden värd för populära Stafettvasan

Vasaloppet och Ramudden AB har tecknat ett nytt partneravtal för Stafettvasan, som innebär att Ramudden går in som värd för det populära skidloppet där ett femmannalag delar på den klassiska sträckan mellan Sälen och Mora.

Stafettvasan är ett av de populäraste loppen under Vasaloppets vintervecka där totalt över 10 000 skidåkare samsas i skidspåret och åker fem olika sträckor ner mot målet i Mora. Nu har Vasaloppet och Ramudden tecknat ett treårsavtal där Ramudden går in som värd för Stafettvasan. 

– Vi har i och med detta samarbete skapat en unik plattform att synkronisera Ramuddens interna friskvårdssatsning, Passion for Health, med vårt skidteam och våra kunder, säger Ramuddens vd Hans-Olov Blom och fortsätter:
– Vi försöker alltid hitta en röd tråd i våra samarbeten och i detta fall har vi verkligen lyckats. Att Vasaloppet är ett genuint varumärke som är grundat i värderingar som väl stämmer överens med de vi har på Ramudden känns extra bra.
Avtalet började gälla 1 september 2019 och ger bland annat Ramudden möjlighet till exponering och event kring de arrangemang Vasaloppet anordnar. 
 
– Vi är väldigt glada att kunna hälsa Ramudden välkomna som värd för Stafettvasan, ett lopp som verkligen engagerar många. Ramuddens engagemang för längdåkning och deras kompetens inom trafiksäkerhet kommer väl till pass i utvecklingen av våra arrangemang, säger Lena Hermansson, sponsorchef på Vasaloppet.
 
Stafettvasan arrangeras fredag 28 februari 2020 för 18:e gången. Från att ha haft 204 anmälda lag premiäråret 2003 hade Stafettvasan i år 2 364 anmälda lag. Det gör Stafettvasan till världens största skidstafett.
Team Ramudden är ett långloppsteam som deltar i den TV-sända långloppscupen Visma Ski Classics där Vasaloppet ingår som det mest prestigfyllda loppet. Teamet är byggt kring Lina Korsgren som vann Vasaloppet 2018.

Bildtext: Lina Korsgren, korsar mållinjen som vinnare av Vasaloppet 2018