Vi på Ramudden använder cookies på vår hemsida. Genom att använda och besöka vår webplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Nyhet

Ramudden AS förvärvar Trafikksystemer AS

Ramudden AS förvärvar Trafikksystemer AS och upprättar strategiskt samarbete inom trafiksäkerhet.

Isachsen Construction säljer Trafikksystemer AS till Ramudden.
Isachsen Anlegg är ett företag i BetonmastHæhre-koncernen. Bolaget har nu ingått avtal om att sälja samtliga aktier i Trafikksystemer AS till Ramudden AS. Samtliga aktier i Trafikksystemer AS överförs från och med den 3 december. Samtidigt ingår BetonmastHehre Anlegg med dotterbolag ett strategiskt samarbetsavtal om trafiksäkerhet med Ramudden.
 
- Genom vårt avtal kommer våra anställda i Traffic Systems att ingå i en stark yrkesmiljö med en solid aktör med betydande ambitioner på den norska marknaden. Vi ser fram emot att utnyttja Ramuddens kompetens och kapacitet för våra projekt, säger Nils Smetbak, VD för Isachsen Anlegg.
 
- Komplexiteten i dagens byggprojekt är hög och kräver en hög grad av specialisering. Våra projekt handlar om trafiksäkerhet, både planering och implementering, upprätthålla en hög professionell nivå för att möta ökade krav. Vi är mycket glada över att ha ingått ett strategiskt partnerskap med en ledande aktör som Ramudden, säger Petter A. Vistnes, VD BetonmastHæhre Construction.
 
- Vi har stora ambitioner på den norska marknaden och arbetar för att bli rikstäckande inom byggsektorn och trafiksäkerheten. Reglerna ständigt skärps och strängare krav för dem som ska arbeta på och utanför vägen, eller på byggarbetsplatser i trafikområden. Förvärvet av Traffic Systems är således en bra strategisk matchning för oss, dela säkerhet, innovation och skapa hållbara lösningar.
BetonmastHæhre är en av Norges snabbast växande och mest spännande företagare. Avtalet med BetonmastHæhre Construction är därför av stor betydelse för oss och vi ser fram emot ert samarbete, säger Jon Ola Stokke, vd för Ramudden.
 
BetonmastHæhre Construction, från 2019/01/01 kommer att bestå av Hæhre Contractor är Isachsen Construction, Steen & Lund, BMHA industri och BMHA Tomteutvikling, en av de ledande och största aktörer inom byggbranschen med sina 2100 anställda. BetonmastHæhre Construction ägs 100 procent av BetonmastHæhre.
 
Ramudden är ett expansivt konsult- och uthyrningsföretag som erbjuder lösningar och material för säkra arbetsplatser på och utanför vägen, samt områdesäkerhet på byggarbetsplatser. Företaget grundades i Sverige år 2005 och har expanderat till både Finland, Estland och Norge. Företaget har för närvarande kontor i Steinkjer, Trondheim, Ålesund, Bergen, Haugesund, Stavanger, Drammen och Follo och Hvam i Oslo. Koncernens omsättning år 2017 uppgick till cirka 720 miljoner kronor. Inom några år är bolagets mål för Norge att vara en riksomfattande aktör inom byggsektorn och trafiksäkerheten.
 
För mer information
Nils Smetbak, general manager Isachsen Building
90774578, nils.smetbak@isachsenas.no 
Jon Ola Stokke, Man. Dir i Ramudden AS,
922 33997, ola.stokke@ramudden.no