Vi på Ramudden använder cookies på vår hemsida. Genom att använda och besöka vår webplats accepterar du att cookies används. Läs mer
0

Ny koncernchef för arbetsplats- och trafiksäkerhetsföretagen Ramudden, AVS, Chevron TM, Fero och HRS

Bora Gülan börjar som koncernchef för och styrelseledamot i holdingbolaget för de fem bolagen AVS, Chevron, Fero, HRS och Ramudden från och med den 1 oktober 2021.

London, 1 oktober 2021 - Bora Gülan börjar som koncernchef och styrelseledamot för gruppen av arbetsplats- och trafiksäkerhetsföretagen som inkluderar AVS, Chevron, Fero, HRS och Ramudden (tillsammans "gruppen") från och med den 1 oktober 2021. Koncernens holdingbolag bildades av ägaren Triton den 17 december 2020, och heter ​​formellt Ramudden Holdco AB.

Den nya rollen bekräftar gruppens strategi att expandera gruppen internationellt. Som koncernchef kommer Bora att fokusera på gruppens fortsatta tillväxt med starkt fokus på försäljning, operativ excellens och innovation samt påskynda digitaliseringen av kärnprocesser, produkter och tjänster i syfte att förbättra erbjudandet till gruppens kunder genom hela livscykeln för dess produkter och tjänster.

Matthew Turner, styrelseordförande, säger: ”Vi välkomnar Bora Gülan som koncernchef och ser fram emot att se fortsatt tillväxt, medarbetar- och kundnöjdhet under hans ledning. Vårt fokus fortsätter vara att förbättra vår operativa kvalitet, främja koncernens tillväxt och dess tekniska ledarskap. Våra högkvalificerade medarbetare och deras expertis inom säkerhet förblir byggstenarna i vår strategi i alla länder vi verkar i”.

Bora Gülan kommer närmast från en roll som i ”President North and Central Europe” för hissbolaget Otis. Tidigare har han haft flera ledande befattningar och i bidragit strategiska inriktningen för Otis och UTC Building & Industrial Systems. Han har lång erfarenhet av att leda betydande och framgångsrika affärsomvandlingar under en karriär som sträcker sig över mer än 20 år. Han har en MBA vid Marshall School of Business, University of Southern California och har genomfört exekutiva diplomutbildningar vid INSEAD och Oxford Said Business School.

Bora Gulan.jpg