Nyhet

Depå Sundsvall vinnare av Ramudden Global Safety Award 2024

I samband med den Internationella Arbetsmiljödagen som årligen hålls den 28 april genomför vi på Ramudden en egen Säkerhetsvecka som uppmärksammas i hela organisationen i samtliga länder och på samtliga depåer och kontor. Under veckan delas även priset ”Ramudden Global Safety Award” ut.

Publicerat 2024-04-26: Depå Sundsvall vinnare av Ramudden Global Safety Award.
Priset instiftades 2021 och är en utmärkelse till den depå som under året med ett starkt engagemang förbättrat vår säkerhetskultur. Även kriterier rörande lagarbete, engagemang, kundfokus och ekonomisk stabilitet vägs in. Det är i hård konkurrens med andra depåer och med stor glädje vi nu kan presentera Depå Sundsvall som vinnare av Ramudden Global Safety Award 2024.
 
"En otroligt hedrande bedrift och en bekräftelse på det hårda arbete som vi har lagt ned. Jag vill hylla engagemanget från varje individ och detta pris är ett tydligt kvitto på allas insatser" säger Platschef Pierre Norberg
 

Motiveringen lyder: 

”Genom kreativitet, kompetens och ledarskap har depåteamet visat en enastående drivkraft och engagemang. De har på ett föredömligt sätt integrerat det systematiska arbetsmiljöarbetet som en naturlig del av vardagen, vilket har möjliggjort skapandet av säkra arbetsplatser för både personal och kunder. Trots utmaningar på marknaden har de genom närhet till kunderna, hög service och professionellt bemötande lyckats hitta nya affärsmöjligheter med både god och lönsam tillväxt.”
 
Juryn som utser vinnaren består av representanter från skyddskommitté och ledning, personal- och arbetsmiljöansvarig, hållbarhetsansvarig och huvudskyddsombud. 
 
 
Sundsvall img2.jpg
Pierre Norberg, platschef Sundsvall & Marcus Berglund, regionchef Nord.
 

Vinnare, övriga länder 2024:

Norge - Kristiansand
Finland - Kuopio
Estland - Tallinn

Tidigare års vinnare:

2023
Sverige - Luleå
Norge - Bergen
Finland - Lappeenranta
Estland - Tartu
 
2022
Sverige - Göteborg
Norge - Trondheim
Finland - Liikenteenohjaus ja tie
Estland - Tallinn
 
2021
Sverige - Uppsala
Norge - Steinkjer
Finland - Tammerfors
Estland - Jöhvi
 
award.jpg