Vi på Ramudden använder cookies på vår hemsida. Genom att använda och besöka vår webplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Nyhet

Bättre hälsa för en god sak

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något och tillsammans kan vi göra mer! I årets interna sommarutmaning, som är en del i vårt friskvårdsprojekt Passion For Health, kommer därför varje utförd kilometer att genererar en gåva till UNICEF i kampen mot covid-19.

På Ramudden har vi sen 2016 ett internt friskvårdsprojekt som vi kallar Passion for Health. Grundtanken är att ett friskt företag också behöver friska, starka medarbetare som trivs tillsammans. Några gånger per år arrangeras därför interna utmaningar där våra medarbetare under en begränsad period uppmuntras- och utmanas i olika former av aktivitetstävlingar. I årets "sommarutmaning" kommer varje erlagd kilometer vi tillsammans presterar, att generera en gåva till UNICEF i kampen mot covid-19.
 
- Under veckorna 26-31 kommer samtliga våra länder i Norden att delta i utmaningen. Medverkan bygger som alltid på frivillighet men självklart hoppas vi att ytterligare några fler medarbetare antar utmaningen denna gången. Eller att vi kanske springer, cyklar eller går några varv extra för att bidra till mer, säger Sten Bramwall, marknadschef på Ramudden och initiativtagare till sommarutmaningen.
Under vecka 32 kommer resultatet att redovisas. 
 
Vill du också bidra med en gåva till UNICEF?

Kontakt
Sten Bramwall, Marknadschef
Tfn +46 70 343 09 43   l   E-post