Ramudden AB, allt inom trafikanordningar, när och där det behövs

 

Vi tränar för Wings for Life World Run.
Gör det du också.

Varför springer mer än 100 Ramudden-anställda Wings for Life World Run?

För tre år sedan tog vi ett oväntat grepp och anlitade slalomåkaren och världscupvinnaren Thomas Fogdö som mental rådgivare för att utveckla våra medarbetare och stärka Ramuddenandan. Att Thomas fick sin skidkarriär spolierad av en ryggmärgsskada var inget som vi i det läget reflekterade över. Det var först när forsknings-stiftelsen Wings for Life tog kontakt med både oss och Thomas som vi insåg att vi även här hade ett gemensamt intresse och engagemang. I mer än 10 år har vi på Ramudden arbetat med att göra vardagen säkrare för dem som har sin arbetsplats i anslutning till en trafikavstängning. Några gånger har vi tvingats inse att ansträngningarna varit förgäves. Trots avspärrningar och lagstadgade säkerhetsåtgärder har någon blivit påkörd och skadats för livet. Därför var det lätt att säga: Ja, vi ställer upp för Wings for Life och anmäler oss tillsammans till Wings for Life World Run.

Thomas Fogdö och Hans-Olov Blom

Ställ upp du också! Vi skänker 500 kr till forskningen om du anmäler dig till Wings for Life World Run.

Sedan 2014 har 140 000 personer runt om i världen deltagit i Wings for Life World Run. Tillsammans har de samlat in mer än 70 miljoner kronor för att finansiera forskning som syftar till att bota ryggmärgsskador. Men mer pengar behövs. Därför säger vi så här: Anmäl dig till loppet i Kalmar på wingsforlifeworldrun.com. 100% av din anmälningsavgift går till ryggmärgsforskningen. Sänd sedan ett mejl till wingsforlife@ramudden.se och berätta att du anmält dig så sätter vi in ytterligare 500 kr på Wings for Life´s forskningskonto.

Anmäl dig här! Meddela oss!Vad är Wings for Life World Run?

Wings for Life är en internationell forskningsstiftelse som finansierar vetenskaplig forskning och kliniska prövningar som syftar till att reparera ryggmärgsskador. För att skapa uppmärksamhet kring verksamheten arrangeras löpartävlingen Wings för Life World Run i 34 länder. Det svenska loppet går i Kalmar den 8 maj. Tävlingen är helt unik. Distansen är inte förutbestämd. Istället startar en officiell följebil 45 minuter efter löparna. Efterhand som följebilen hinner upp dem, blir löparna utslagna ur tävlingen. Ramudden är det företag i Sverige som satsar hårdast på Wings for Life World Run. Mer än 100 Ramuddenanställda från depåer över hela landet springer loppet. Och Thomas kör det i sin rullstol. Vi ser det som en del i vår friskvårdssatsning Passion for health men också som ett sätt för oss att tillsammans göra en insats inom ett mycket angeläget område.