Kundportal

|

Välj språk:

SE FI NO EE

Ramudden AB, allt inom trafikanordningar, när och där det behövs

Passion for Health

Vårt sätt att göra det roligare att gå till jobbet.

Ramuddens affärsidé bygger på att vi alltid ställer upp, och på att vi snabbt kan ställa om när läget kräver det. Ska det funka måste den som jobbar hos oss alltid gå – som det heter idag – ”all in”. Det vill säga satsa sig själv.

Men om man om och om igen ska orka satsa sig själv måste det också finnas tid och resurser för att kunna satsa sig själv. Därför har vi startat Passion for Health.

Passion for Health vill uppmuntra fler att träna regelbundet och målmedvetet. Därför har vi startat en funktion på vårt intranät där alla som vill kan dela med sig av sin träning oavsett om man valt att promenera, springa, cykla, åka skidor, gå på gym, eller göra något annat.

För den som är motiverad och tycker att det är roligt sätter vi upp mål. Till exempel Wings for Life World Run i Kalmar i maj 2016 där mer än hälften av alla Ramuddenanställda var med och sprang. Lidingöloppet och Stafettvasan är andra exempel. Ramudden står för anmälningsavgifter och alla omkostnader. Runt varje tävling arrangerar vi interna aktiviteter och lottar ut spännande upplevelsepriser.

Vill du veta mer om Passion for Health, kontakta Jennifer på passionforhealth@ramudden.se