Kundportal

|

Välj språk:

SE FI NO EE

Ramudden AB, allt inom trafikanordningar, när och där det behövs

Financial Controller hos Ramudden

Är du duktig på redovisning och vill arbeta operativt samtidigt som du är med och vidareutvecklar vår ekonomiavdelning? Vi erbjuder en mycket stimulerande arbetsmiljö med högt tempo på vår ekonomiavdelning i Sundsvall.

Vi söker en person som bidrar till koncernens utveckling genom att utveckla löpande bokföring, bokslut, rapportering, analyser, rutiner och processer samt koncernredovisning. Du rapporterar till Ramuddens ekonomichef Peter Isakas.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har en akademisk examen inom ekonomi med inriktning mot redovisning eller motsvarande. Du har flera års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete, vi ser att du arbetat med koncernredovisning och har IFRS-erfarenhet. Du har vidare goda systemkunskaper, är van Excelanvändare och behärskar svenska obehindrat i både tal och skrift. Goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift är också viktigt.

Andra egenskaper som karaktäriserar dig är högt driv, uthållighet samt hög integritet.

Företagsbeskrivning:

Ramuddens affärsidé är att skapa säkra arbetsplatser för alla som arbetar på och längs våra vägar och finns idag på över 60 platser i Sverige, Finland och Norge. Ramudden omsätter idag drygt 320 miljoner kronor och är ett bolag som drivs med stark entreprenörsanda och startade för 10 år sedan. Tillväxttakten kommer att vara fortsatt hög med ambitionen att dubbla omsättningen de närmaste åren. 

Sista ansökningsdag: Välkommen med din ansökan per e-post till Peter på nedan adress senast 2015-10-04.

För ytterligare information och frågor kontakta:
Ekonomichef Peter Isakas
Björneborgsgatan 41
854 60 SUNDSVALL
E-post: peter.isakas@ramudden.se
Mobiltelefon: 070-378 60 71

Vid rekryteringen biträder:
Björn Andersson
Neuman – Nydahl HB
E-post: bjorn.andersson@neuman-nydahl.se
Mobiltelefon: 070-627 65 92