Kundportal

|

Välj språk:

SE FI NO EE

Ramudden AB, allt inom trafikanordningar, när och där det behövs

Referenser

« Tillbaka

Genom åren har vi fått mycket lovord från våra kunder, här nedan kan du läsa vad några av våra aktade kunder har sagt om oss. Är du också kund till oss? Då vill vi gärna höra vad du tycker. Säg din mening här!

"I min verksamhet jobbar vi med ständig jourverksamhet åt energi och telecom-bolag. Då är tillgänglighet och snabba lösningar mycket viktigt, och där håller Ramudden i Växjö en väldig hög service."

Johnny Nätbring
Växjö Maskin & Vatten AB, Växjö

"Vi valde Ramudden därför behov fanns av samarbete med någon som kunde hantera tillfälliga trafikanordningar i projekt åt Trafikverket i sin helhet, från anbud till färdigställande. Vi har ett bra samarbete med Ramudden, där finns alltid resurser vid behov, de är aktiva i val av tekniska lösningar och kostnadsmedvetna. Vi vill också rikta en särskilld eloge till personalen som är och har varit inblandad i pågående projekt på väg 108 delen Holmeja-Klågerup."

Joakim Kjellberg, Projektchef
PEAB Anläggning AB, Helsingborg

"Ramudden tar ansvaret hela vägen. Punktligt och välskött. Ett oerhört hjälpsamt bemötande. Mikael Svenfelt tog kontakt med oss och har alltid lyckats leverera det som utlovats. Fler uthyrare borde ha samma kundrelation."

Henrik Gustavsson, VD
Wilzéns Mark & Betongteknik AB,

"Jag uppskattar den snabba service Ramudden ger. Personalen hos Ramudden ställer alltid upp även när det är "snabba puckar". En annan avgörande faktor är deras centrala placering för våra arbeten runtom i Östergötland."

Tomas Brodin, PC
NCC Roads AB,

"Vi väljer Ramudden för att trafikavstängningar ställer höga krav och är effektkrävande i olika miljöer, både i stadsmiljö och större vägar det är ett bra sätt att kunna fokusera på huvuduppgifterna i vårt arbete. Vad vi särskilt uppskattar med Ramudden är deras smidighet och bra service, deras trevliga medarbetare löser alltid uppgiften snabbt och effektivt."

Börje Karlsson, Projektledare
Scandinavia VA-Teknik AB,

"Vi väljer Ramudden som leverantör dels för deras flexibilitet och snabba service men också för att Ramudden har ett stort sortiment och bra status på materialet man får ut till arbetsplatsen."

Henrik Phil, Projektledare
Thormans Mark & Anläggning AB,

"När vintern kom 2012 och tjälen började krypa in, så var vi snabbt tvungna att få fram ett effektivt och snabbt sätt att hålla tjälen borta. Då tog vi kontakt med er.
I Augusti i år fick vi även ett ledningsarbete i Norrköping och eftersom vi var nöjda med ert bemötande, kompetenta och trevliga personal och service sedan tidigare, bad vi er om att ta fram en TA-plan samt diverse avstängningsmateriel till projektet."

Joakim Wallin, Arbetsledare
Wilzéns Mark & Betongteknik AB,