#

#
# # #
#
#
#
#
#
Nyhetsbrev
April 2014
#
#
#

Nu finns vi norr om Stockholm också - ny uthyrningsdepå i Arlandastad

Per och David hälsar nya och gamla kunder välkomna till sin fina depå i Arlandastad. Det är en fullserviceanläggning med alla uthyrningsprodukter och tillhörande tjänster. 5500 m2 tomt gör att det finns gott om plats att förvara skrymmande barriärer mm. Tältförråd på 480 m2 gör att allt som behöver förvaras inne kan lagras där.

Välkommen in så visar vi runt och presenterar vad vi kan hjälpa dig med.

Mer info om vår Arlandastad-depå finns här »

#
#
#

Vi ökar kapaciteten i Göteborg

Vi är glada att kunna presentera Jimmy och Andreas som nya medarbetare hos oss på Ramudden. Tillsammans har de stor erfarenhet av att göra TA-planer i Göteborgsområdet.
Ökad efterfrågan inom området gör att vi satsar ännu hårdare på att kunna erbjuda dig som kund bästa service.

Läs mer på vår hemsida »

#
#
#

Vårt miljöarbete

Ramudden vill informera om det  miljöledningssystem vi har på alla våra depåer. Till vår hjälp har vi miljökonsult Claes Bengtsson från Claes OT Bengtsson AB. Claes genomför fysiska besiktningar på alla depåer och ger tips och råd hur man skall hantera olika saker. Hur vi skall hantera batteriladdning, kemikalier mm är saker som diskuteras.

Personalen på Ramudden är mycket engagerad i detta arbete och tycker det är intressant.

Läs mer »


#
#
#

Öppet hus i nya Linköpings-depån

Vi flyttar till nya lokaler och torsdagen den 8/5 är det officiell invigning av vår nya depå i Linköping

Äntligen, efter 3 års hårt arbete har vi fått möjlighet att flytta in i egna ändamålsenliga lokaler. Detta hoppas vi att ni vill komma och fira tillsammans med oss. Förutom att titta på våra nya lokaler kommer flera av våra leverantörer att finnas på plats med sina produktnyheter. Vi kommer även bjuda på enklare förtäring denna dag så missa inte tillfället att besöka oss. 
Välkomna!

Mer information »

#
#
#

Ramudden förstärker

Tre välkända ansikten i branschen har börjat arbeta för Ramudden. Mikael Östlin, Martin Svensson samt Tommy Bergman har alla lång erfarenhet av vakt- och lotsarbete över stora delar av Sverige.

Läs mer »

#
 
#
#
# Ramudden AB Nyheter » Depåer » Tjänster » Produkter »
#
# © 2013 
Utbildning » Regelverk » TA-Planer »
Linjeborttagning »
#
#