#

#
# # #
#
#
#
#
#
Augusti Nyhetsbrev
#
#
#
Ta med vår hemsida ut på fältet

För en tid sedan publicerade vi vår nya hemsida www.ramudden.se
Besök oss gärna där med din dator, läsplatta eller smartphone.
#
#
Tillgång till all information var du än är

Ramudden hoppas att den nya hemsidan skall ge dig all information du söker. Du kommer åt alla funktioner oberoende på vilken dator, telefon eller läsplatta du använder. Du hittar lätt produktinformation, monteringsanvisningar, anmäla dig till utbildning, beställa TA-planer och mycket mer. Du behöver bara tillgång till internet.

Utforska vår hemsida

#
#
#

Ny depå i Göteborg

Ramuddens depå i Göteborg

Efter 5 år i hyrda lokaler på Ringön kan vi nu stolta bjuda in dig till våra egna ändamålsenliga lokaler på Bäcktuvevägen 4.

Våra depåer »

#
#
#

Med kunden i focus

Ramuddens personal på föredrag med Tomas Fogdöö

Hela Ramuddens personal har under senaste året deltagit i ett utbildningsprogram som Richard Wiedstam och Benny Johnsson på Matador kommunikation AB i Uppsala har genomfört. Delmål ett avslutades i Uppsala med en samling för all personal där Tomas Fogdö höll ett mycket inspirerande föredrag.

#
#
#

Allsång på Skansen

En av Ramuddens tre Stripehogbilar fick inför säsongens upplaga av Allsång på Skansen tvätta den nylagda asfalten framför scenen för att få fram en finare yta för alla besökare att gå på.

Läs mer om Stripehog »

#
#
#

Komplicerat broarbete

När Lecor Stålteknik fick arbetet med att byta ut södra Danviksbron valde man Ramudden som totalleverantör av den mycket komplicerade trafikomledningen som krävs för att störa trafiken minimalt under byggtiden. Arbetet påbörjades i mars och beräknas vara klart nu i augusti.

Läs mer om våra tjänster »

#
#
#

Stort jobb åt PEAB

På väg 108 mellan Klågerup och Holmeja bygger PEAB om vägen åt Trafikverket. Det skall bli fyra körfält på en sträcka av ca 5 km. Ramudden har fått totalansvar för all trafikomläggning under byggtiden. Arbetet påbörjades i mars 2013 och beräknas vara klart i juli 2014.

Läs mer om vårt produktsortiment »

#
#
 
#
#
# Ramudden AB Nyheter » Depåer » Tjänster » Produkter »
#
# © 2013 
Utbildning » Regelverk » TA-Planer »
Linjeborttagning »
#
#