Ramudden AB, allt inom trafikanordningar, när och där det behövs

Depåmedarbetare till vår Kristianstad-depå

TJÄNSTGÖRINGSORT
Kristianstad

ANSTÄLLNINGSFORM
Fast anställning, Heltid

SISTA ANSÖKNINGSDAG
15-feb-2018 Till ansökan

Ramudden är ett av marknadens största företag med inriktning på uthyrning av produkter och tjänster för en säker vägarbetsmiljö. Ramudden finns på ett 50-tal platser i Sverige, Norge, Finland och Estland. Ramudden grundades 2004 och omsatte 2016 över 500 miljoner kronor. Ramudden har idag ca 200 anställda.

Arbetsuppgifter

Som medarbetare hos Ramudden servar du kunder med företagets helhetslösningar. Du levererar material efter beställning, transporterar detta till arbetsplatserna och monterar skyltar, barriärer och övriga skyddsanordningar. Du kommer att arbeta i team där samarbetet mellan TMA-bilar, kranbilar och servicepersonal är nyckeln till framgång. När du inte är ute på vägen är du på vår depå och tar hand om vår materiel, tar emot returer och lämnar ut nya hyresorder till våra kunder.

Du bör vara bosatt i närområdet eftersom viss jourtjänst kan förekomma. Arbetstiderna är flexibla utifrån kundernas efterfrågan, och kvällsarbete såväl som nattarbete kan förekomma.

Din Bakgrund

Vi söker en initiativrik, flexibel och kreativ person med ordningssinne och lokalkännedom i Kristianstadsområdet. B- och C- körkort är ett krav. Truckkort är meriterande. Du ska tycka om att ta ansvar för helheten och självständigt kunna lösa kunders behov. Då du kommer i kontakt med många kunder är det viktigt att du har social förmåga. Arbetet är fysiskt krävande så det krävs att du utan hinder kan lyfta tungt. Arbetsuppgifterna består av att göra vägarbeten säkra för personal och trafikanter, vi ser därför gärna att trafiksäkerhet och arbetsmiljö är något som är viktigt för dig.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Ansök därför redan idag!

Ramudden eftersträvar mångkulturella arbetsplatser och en jämn könsfördelning, vi välkomnar därför sökande med varierad bakgrund.

Övrigt

Ramudden erbjuder en stabil arbetsplats med stark sammanhållning och stor entreprenörsanda. Vi på Ramudden ser personalen som den viktigaste tillgången, därför satsar vi lite extra på våra medarbetare.

”Passion for health” är våran interna friskvårdssatsning som fokuserar på att vi ska må bra i vardagen, stärka sammanhållningen och leva hälsosammare.

”Ramudden Safety driving” är en intern satsning där vi utbildar personal i säker körning.

Anställningsform

Fast anställning, Heltid

Tjänstgöringsort

Kristianstad

Tillträdesdag

Snarast möjligt

Kontakt

Inga objekt hittades.

Skicka din ansökning (personligt brev samt CV) till:

Ramudden AB
Att: Björn Mårtensson
Fäladsgatan 6
291 59 Kristianstad
eller
bjorn.martensson@ramudden.se

Ansök om denna tjänsten här


* Obligatoriska fält