Ramudden AB, allt inom trafikanordningar, när och där det behövs

Depåmedarbetare till vår Göteborgs-depå

TJÄNSTGÖRINGSORT
Göteborg

ANSTÄLLNINGSFORM
Fast anställning, Heltid

SISTA ANSÖKNINGSDAG
28-feb-2017 Till ansökan

Ramudden är ett av marknadens största företag med inriktning på uthyrning av produkter och tjänster för en säker vägarbetsmiljö. Ramudden finns på ett 50-tal platser i Sverige, Norge, Finland och Estland. Ramudden grundades 2004 och omsatte 2016 över 500 miljoner kronor. Ramudden har idag ca 150 anställda.

Arbetsuppgifter

Som medarbetare hos Ramudden servar du kunder med företagets helhetslösningar. Du levererar material efter beställning, transporterar detta till arbetsplatserna och monterar skyltar, barriärer och övriga skyddsanordningar. Du kommer att arbeta i team där samarbetet mellan TMA-bilar, kranbilar och servicepersonal är nyckeln till framgång. När du inte är ute på vägen är du på vår depå och tar hand om vår materiel, tar emot returer och lämnar ut nya hyresorder till våra kunder.

Din Bakgrund

Vi söker en initiativrik, flexibel och kreativ person med ordningssinne och lokalkännedom i Göteborgsområdet. C-körkort är ett krav. Du ska tycka om att ta ansvar för helheten och självständigt kunna lösa kunders behov. Då du kommer i kontakt med många kunder är det viktigt att du har social förmåga. Arbetet är fysiskt krävande så det krävs att du utan hinder kan lyfta tungt. Arbetsuppgifterna består av att göra vägarbeten säkra för personal och trafikanter, vi ser därför gärna att trafiksäkerhet och arbetsmiljö är något som är viktigt för dig.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Ansök därför redan idag!

Ramudden eftersträvar mångkulturella arbetsplatser och en jämn könsfördelning, vi välkomnar därför sökande med varierad bakgrund.

Anställningsform

Fast anställning, Heltid

Tjänstgöringsort

Göteborg

Tillträdesdag

Snarast möjligt

Kontakt

Simon Sterner

Depåchef

Skicka din ansökning (personligt brev samt CV) till:

Ramudden AB
Att: Simon Sterner
Bäcktuvevägen 5
417 49 Göteborg
eller
simon.sterner@ramudden.se

Ansök om denna tjänsten här


* Obligatoriska fält