Ramudden AB, allt inom trafikanordningar, när och där det behövs

Depåmedarbetare till vår Göteborgs-depå

TJÄNSTGÖRINGSORT
Göteborg

ANSTÄLLNINGSFORM
Fast anställning, Heltid

SISTA ANSÖKNINGSDAG
31-aug-2017 Till ansökan

Ramudden är ett av marknadens största företag med inriktning på uthyrning av produkter och tjänster för en säker vägarbetsmiljö. Ramudden finns på ett 50-tal platser i Sverige, Norge, Finland och Estland. Ramudden grundades 2004 och omsatte 2016 över 500 miljoner kronor. Ramudden har idag ca 200 anställda.

Arbetsuppgifter

Som medarbetare hos Ramudden servar du kunder med företagets helhetslösningar. Du levererar material efter beställning, transporterar detta till arbetsplatserna och monterar tillfälliga skyltar, barriärer och övriga skyddsanordningar.
Du kommer att arbeta med stora och små etableringar, ensam och i arbetslag med kranbilar, TMA-bilar mm. Verksamheten är igång dygnet runt och nattarbete kan förekomma i tjänsten.

Din Bakgrund

Vi söker en social, initiativrik, flexibel och kreativ person med ordningssinne och lokalkännedom i Göteborg med omnejd. B-körkort är ett krav, BE-körkort eller C-körkort, är meriterande.

Personliga egenskaper

Du bör tycka om att ta ansvar för helheten och självständigt kunna lösa kunders behov. Då du kommer i kontakt med många kunder är det viktigt att du har en god social förmåga. Arbetet är fysiskt krävande så det krävs att du utan hinder kan lyfta tungt. Arbetsuppgifterna består i att upprätta säkra arbetsplatser för personal och trafikanter, vi ser därför gärna att trafiksäkerhet och arbetsmiljö är något som är viktigt för dig.

Övrigt

Detta erbjuder vi dig:

Ramudden erbjuder en stabil arbetsplats med stark sammanhållning och stor entreprenörsanda.
Vi på Ramudden ser personalen som den viktigaste tillgången, därför satsar vi på vi lite extra på våra medarbetare.

Passion for health” är våran interna friskvårdssatsning som fokuserar på att vi ska må bra i vardagen, stärka sammanhållningen och leva hälsosammare

”Ramudden Safety driving” är en intern satsning där vi utbildar personal i säker körning.

Anställningsform

Fast anställning, Heltid

Tjänstgöringsort

Göteborg

Tillträdesdag

Snarast möjligt

Kontakt

Simon Sterner

Depåchef

Skicka din ansökning (personligt brev samt CV) till:

Ramudden AB
Att: Simon Sterner
Bäcktuvevägen 5
417 49 Göteborg
eller
simon.sterner@ramudden.se

Ansök om denna tjänsten här


* Obligatoriska fält