Ramudden AB, allt inom trafikanordningar, när och där det behövs

Depåmedarbetare till vår depå i Mölndal

TJÄNSTGÖRINGSORT
Mölndal

ANSTÄLLNINGSFORM
Fast anställning, Heltid

SISTA ANSÖKNINGSDAG
31-dec-2017 Till ansökan

Ramudden är ett av marknadens största företag med inriktning på uthyrning av produkter och tjänster för en säker vägarbetsmiljö. Ramudden finns på ett 50-tal platser i Sverige, Norge, Finland och Estland. Ramudden grundades 2004 och omsatte 2016 över 500 miljoner kronor. Ramudden har idag ca 200 anställda.

Arbetsuppgifter

Som medarbetare hos Ramudden servar du kunder med företagets helhetslösningar. Du levererar material efter beställning, transporterar detta till arbetsplatserna och monterar skyltar, barriärer och övriga skyddsanordningar. Du kommer att arbeta i team där samarbetet mellan TMA-bilar, kranbilar och servicepersonal är nyckeln till framgång. När du inte är ute på vägen är du på vår depå och tar hand om vår materiel, tar emot returer och lämnar ut nya hyresorder till våra kunder.

Du bör vara bosatt i närområdet eftersom viss jourtjänst kan förekomma. Arbetstiderna är flexibla utifrån kundernas efterfrågan, och kvällsarbete såväl som nattarbete kan förekomma.

Din Bakgrund

Vi söker en initiativrik, flexibel och kreativ person med ordningssinne och lokalkännedom i Mölndal med omnejd. B-körkort är ett krav, BE, C eller CE-körkort är meriterande.

Personliga egenskaper

Du bör tycka om att ta ansvar för helheten och självständigt kunna lösa kunders behov. Då du kommer i kontakt med många kunder är det viktigt att du har en god social förmåga. Arbetet är fysiskt krävande så det krävs att du utan hinder kan lyfta tungt. Arbetsuppgifterna består i att upprätta säkra arbetsplatser för personal och trafikanter, vi ser därför gärna att trafiksäkerhet och arbetsmiljö är något som är viktigt för dig.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Ansök därför redan idag!

Ramudden eftersträvar mångkulturella arbetsplatser och en jämn könsfördelning, vi välkomnar därför sökande med varierad bakgrund.

Övrigt

Detta erbjuder vi dig:

Ramudden erbjuder en stabil arbetsplats med stark sammanhållning och stor entreprenörsanda.
Vi på Ramudden ser personalen som den viktigaste tillgången, därför satsar vi på vi lite extra på våra medarbetare.

”Passion for health” är våran interna friskvårdssatsning som fokuserar på att vi ska må bra i vardagen, stärka sammanhållningen och leva hälsosammare

”Ramudden Safety driving” är en intern satsning där vi utbildar personal i säker körning

Anställningsform

Fast anställning, Heltid

Tjänstgöringsort

Mölndal

Tillträdesdag

Snarast

Kontakt

Simon Sterner

Depåchef

Skicka din ansökning (personligt brev samt CV) till:

Ramudden AB
Att: Simon Carlström
Kryptongatan 6
431 53 Mölndal
eller
simon.carlström@ramudden.se

Ansök om denna tjänsten här


* Obligatoriska fält