Kundportal

|

Välj språk:

SE FI NO EE

Ramudden AB, allt inom trafikanordningar, när och där det behövs

Ramudden tecknar samarbetsavtal med Glada Hudik-teatern

20-jan-2017

Ramudden kan stolt berätta att ett samarbetsavtal mellan Ramudden och Glada Hudik-teatern har tecknats. Genom detta Avtal avser Ramudden att samarbeta med Glada Hudik-teatern i utbyte mot att Glada Hudik-teatern i sin verksamhet aktivt marknadsför Ramudden.

Glada Hudik-teatern

Glada Hudik-teatern är en kommunal verksamhet enligt LSS (lag om stöd och service) som består av en teatergrupp med utvecklingsstörda och normalstörda skådespelare. Målet med verksamheten är att alla ska få göra det man är bra på och att skapa en utvecklande och meningsfull verksamhet för personer med funktionsnedsättning. Vi ställer krav och ger människor förutsättningar för att lyckas. Teatern möjliggör möten som inte skulle ha skett i vanliga fall, vilket gör att rädslor och fördomar övergår till förståelse och vänskap.

Ramudden delar Glada Hudik-teaterns värderingar och tror på att olikheter utvecklar samhället och att mötet är grunden till all integration. De samhällen som tillåter olikheter och tar vara på alla resurser är de som blir mest produktiva.

Ramudden är ofta knytpunkt för ett lokalt socialt nätverk. För många människor är ett lokalt nätverk en nödvändighet. I detta möts Glada Hudik-teatern och Ramudden i ambitionen att värna om god etik, mångfald och utveckling bland medarbetarna och ha en öppen dialog för en hållbar social utveckling.

Under maj månad Glada Hudik-teatern åka ut på turné med vår kritikerrosade föreställning Trollkarlen från Oz.
Vi kommer att spela på följande orter och arenor:

  • Torsdag 4 maj Hudiksvall & Glysis arena kl 19.30
  • Måndag 8 maj Göteborg & Scandinavium kl 19.30
  • Torsdag 11 maj Halmstad & Halmstad arena kl 19.30
  • Onsdag 17 maj Örebro & Conventum kl 19.30
  • Måndag 22 maj Karlstad & Karlstad CCC kl 19.30
  • Måndag 29 maj Stockholm & Globen kl 19.30

« Tillbaka