Kundportal

|

Välj språk:

SE FI NO EE

Ramudden AB, allt inom trafikanordningar, när och där det behövs

Ramudden köper Personellassistanse Norge AS

10-jul-2015

Ramudden AB har idag förvärvat Personellassistanse Norge AS. Förvärvet är en del i
Ramuddens expansiva strategi och kommer att spela en viktig roll i att stärka Ramuddens
närvaro på den norska marknaden.

Ramudden AB har idag förvärvat Personellassistanse Norge AS. Förvärvet är en del i Ramuddens expansiva strategi och kommer att spela en viktig roll i att stärka Ramuddens närvaro på den norska marknaden. Personellassistanse, som har ett mycket stort kunnande inom branschen, omsätter ca 30 miljoner NOK och har sitt huvudsäte i Bergen på norska Västlandet. Grundaren, Reidar Asphaug, kommer även fortsättningsvis att driva bolaget som VD/Daglig leder.

”Med Ramudden som en stark ägare får vi tillgång till de resurser som krävs för att kunna fortsätta växa vår verksamhet och samtidigt erbjuda ett bredare utbud till existerande och nya kunder”, säger Reidar Asphaug, VD Personellassistanse Norge AS.

Då Ramudden är nordens ledande uthyrnings- och tjänsteföretag med inriktning på säkerhetsåtgärder vid trafikarbeten, kommer Personellassistanse nu att kunna erbjuda sina kunder ett utökat utbud av produkter och tjänster. Ramuddens koncept med helhetslösningar för en säker arbetsmiljö vid vägarbeten, utbildningar och uthyrning kommer att implementeras i bolaget.

”Vi är mycket imponerade av den höga servicegrad och kompetens som Personellassistanse uppvisat och är övertygade om att bolaget kommer passa bra in i Ramuddenkoncernen”, säger Hans-Olov Blom, VD Ramudden AB.

Ramuddenkoncernen omsätter ca 300 miljoner och har ca 150 anställda. Bolaget levererar helhets- eller dellösningar för trafikanordningar, allt för att öka säkerheten i samband med arbeten på och längs vägarna. Vi finns i Sverige, Norge och Finland och erbjuder bl.a. trafikanordningsplaner, utbildning, vägavstängningar, skyddsbarriärer, skyltning, trafiksignaler, bevakning, farthinder och service. 

För mer information kontakta:
Hans-Olov Blom, VD Ramudden AB, +46 (0)70-378 62 00, hans-olov.blom@ramudden.se

« Tillbaka