Kundportal

|

Välj språk:

SE FI NO EE

Ramudden AB, allt inom trafikanordningar, när och där det behövs

Daniel Redén och Ramudden – för travets framtid.

19-sep-2019

Som vi tidigare skrivit om, har Ramudden inlett ett samarbete med travtränare Daniel Redén. Samarbetet är en långsiktig satsning för den svenska travsporten där åtta ungdomar per år kommer få möjlighet att på nära håll studera Daniel Redéns verksamhet, träningsfilosofi och de fantastiska hästar som han tränar.

Efter studieveckan får de utvalda ungdomarna också Daniel som mentor inom travsporten. Ungdomarna ska i år vara födda mellan 1999 och 2003.

”För mig är det viktigt att ge tillbaka så mycket som det bara är möjligt till den sport jag älskar. Travsportens strategiarbete Pegasus handlar mycket om rekrytering och utbildning. Det här är mitt och Ramuddens sätt att försöka bidra”, säger Daniel Redén

Är du, eller någon annan du känner, den som vill mest?Ansök då i ett mail till redenramudden@gmail.com senast den 22 september och motivera varför just du ska bli utvald.

De två första ungdomarna som väljs ut kommer till Furuby Gård 28 oktober och stannar till 1 november.

”Ambitionen är inte att välja ut de ungdomar som lyckats bäst så här långt - utan de som vill mest. För Ramudden är det viktigt att alla satsningar vi är med om gör skillnad”, säger Hans Olov Blom, vd Ramudden.

2018 valdes Daniel Redén till Årets Tränare inom den svenska travsporten. Han är tränaren bakom världsstjärnor som Propulsion, Delicious U.S. och Heavy Sound.

« Tillbaka